Vila P+1+M si gradina Tunari

€177.000

Detalii

Va oferim spre vanzare vile insiruite , situate intr-un ansamblu rezidential, cu o estetica moderna, inconjurata de natura in Tunari.

Imobilul are o suprafata construita de 207 mp ,din care suprafata utila fiind de 167 mp, podul poate fi mansardat , detine si curte + loc de parcare cu suprafata intre 105 mp si 185 mp.

Ansamblul este securizat, detine piscina si loc de joaca pentru copii, de asemenea fiecare casa detine cate 2 locuri de parcare.

Cartierul este pozitionat cu acces ușor către zona comercială Băneasa, principalele şcoli din nordul capitalei și drumurile de acces (centura Bucureștiului sau DN1, 3,4km până la Şcoala Americană).

Parterul este configurat cu o sufragerie spatioasa, cu acces spre terasa si curte, bucatarie, grup sanitar, spatiu de depozitare, hol de acces si casa scarii;

La etajul 1 avem dormitor matrimonial cu baie si dressing, camera copilului, si o zona open space unde puteţi amenaja un birou pentru lucrul de acasă sau care se poate oricând transforma într-un dormitor de oaspeți.

Podul mansardabil poate lua destinaţia unui alt dormitor.

Imobilele sunt realizate cu materiale de foarte buna calitate tamplarie Salamander bluEvolution 82 cu oţel de rigidizare de 2mm şi 3 garnituri de etanşare, cu distanţier WarmEdge continuu, 4 ferestre Velux din podul mansardabil pentru un iluminat optim şi confort termic, la încălzire în pardoseală peste tot (etajul 1 şi 2), cu centrala pe gaz Viessmann cu boiler încorporat.
Faţada este construită din cărămidă Klinker din argilă naturală, iar pereţii de cărămidă Porotherm. Acoperişul este asigurat cu ţiglă ceramică pentru un aer aparte, iar izolaţia din polistiren EPS100 de 10 cm.
La exterior este uşă metalică antiefracţie – clasa 3 de siguranță, cadru metalic și panouri lemn stratificat, de 2,5 m.

Termen de finalizare Septembrie 2021 !

Pretul de vanzare  incepe de la 177.000 Euro + TVA

Pentru mai multe detalii va stam la dispozitie la numarul de telefon 0724 561 758 Gabi Anghel